Latest Movie :

Discografia Alexander Pires


2003 - E Por Amor
folder.jpg
boton-descarga-mega-300x85

2003 - Estrela Guia 
folder
boton-descarga-mega-300x85

Grandes Exitos (1998 - 2003)
CD Alexandre Pires Grandes Exitos
boton-descarga-mega-300x85

2004 - Alma Brasilera
Alma Brasilera
boton-descarga-mega-300x85

2004 — Alto-Falante
folder.jpg
boton-descarga-mega-300x85

2005 — Meu Samba
folder.jpg
boton-descarga-mega-300x85

2007 — A Un Idolo
folder.jpg
boton-descarga-mega-300x85

2007 - Exitos Solo Para Usted
boton-descarga-mega-300x85

2007 - O Melhor de Alexandre Pires
boton-descarga-mega-300x85

2008 - Ao vivo em casa
FrontBlog.jpg
boton-descarga-mega-300x85

2010 - E Amigos
boton-descarga-mega-300x85

2010 — Mais Alem
folder.jpg
boton-descarga-mega-300x85

2011 - Delirios de amor
00-alexandre_pires_-_delirios_de_amor-cd-2011
boton-descarga-mega-300x85

2011 - Mis Favoritas (2011)
Alexandre Pires - Mis Favoritas (2011).jpg
boton-descarga-mega-300x85

2012 — Eletrosamba ao Vivo
front.jpg
boton-descarga-mega-300x85

Share this article :

Publicar un comentario

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Mis Discografia - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger